بستری شدن بیمارستان

بستری شدن بیمارستان

عمل جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام شده و بصورت لاپاراسکوپیک انجام می‌شود. (این نوع جراحی، یک روش درون‌بین است که طی آن، بدون باز کردن شکم، حفره داخل شکم و لگن کاملا روشن و نمایان می‌شود. در این روش به کمک تلسکوپی که همه چیز را بزرگنمایی می‌کند، جراح دید بهتری خواهد داشت و از این طریق می‌توان بیماری‌های مختلفی را تشخیص داد و آنها را درمان کرد این عمل معمولا در بیمارستان و با بیهوشی عمومی صورت می‌گیرد و بسته به نوع جراحی استفاده از 3 یا 5 سوراخ 5 تا 10 میلی‌متری جراحی انجام می‌شود که معمولا یکی از این سوراخ‌ها در ناف ایجاد می‌شود. سپس دستگاهی به نام آندوسکوپ را که در نوکش دوربین بسیار حساسی تعبیه شده، درون شکم می‌ فرستند و پس از آن، گاز CO2 را وارد شکم بیمار می‌کنند تا باز شود و از 2 سوراخ دیگر، ابزارهای جراحی وارد می‌شود).

این روش بهترین نوع عمل بوده زیرا میزان بروز دو عارضه مهم عمل باز یعنی عفونت زخم و فتق محل عمل بسیار کمتر بوده و باعث کاهش چشمگیر درد پس از عمل شده و بیمار سریعتر می‌تواند به فعالیت روزمره بازگشته و میزان بستری در بیمارستان نیز کوتاه‌تر است.

در مواردی در حین عمل بنا به بعضی دلایل ممکن است نیاز به تبدیل لاپاراسکوپی به عمل باز شود که اگر چه بسیار نادر اتفاق می‌افتد اما بیمار باید آمادگی آن‌ را داشته باشد.

میزان بستری پس از عمل بسته به نوع عمل و وضعیت سلامتی کلی بیمار در 90 درصد موارد یک شب می باشد. اما در صورت صلاحدید پزشک ممکن است زمان بستری بیشتر گردد.